Bilvård i Arvika

Låt bästa kompisen köra sportbil för en dag

Är du bilintresserad eller har du kanske en vän eller nära släkting som är motorintresserad? Någon som gillar fart och fläkt oavsett vad det gäller? Då är kanske inte den vanliga enformiga presenten som ett presentkort på kläder, en plånbok eller en parfym den mest uppskattade presenten. Här behövs något mer överraskande, något oväntat men ändå passande.

Varför inte då ge bort en upplevelse i present? Upplevelser är en modern present som både passar till fars dag och mors dag, studenten, alla hjärtans dag, födelsedagen eller en generös gå-bort-present. Idag är detta den perfekta gåvan när man inte riktigt kommer på vad man önskar sig. Då passar det bra att ge bort en riktig körupplevelse som passar både kvinna som man, ung som äldre.

Att få köra en av de mest omtalade bilarna i världen är nu möjligt genom att ge bort en upplevelsepresent. Här kan du eller den du ger bort gåvan till få prova att köra en riktig sportbil. Med ett lätt tryck på gasen svarar motorn direkt och med 500 hästkrafter är bara draget och ljudet en upplevelse i sig.

Köp upplevelsepresenten att få köra en sportbil där föraren själv får välja vilken bil denne provar på. Kanske en Lamborghini, Ferrari eller Porsche? Att få provköra en av världens mest exklusiva bilar är inget man normalt gör varje dag så att ha chansen att själv få sätta sig bakom ratten och gasa lite är en riktigt mäktig känsla.

Förverkliga din egen dröm och unna dig själv en åktur. Varför inte överraska bilintresserade storasyster på födelsedagen eller kanske pojkvännen på alla hjärtans dag, med en riktig åktur som sent kommer glömmas? Kör antingen på bana eller en slingrig landsväg. Även om inte upplevelsen varar i mer än 15 minuter så är det de mest fartfyllda och intensiva 15 minuterna du kan tänka dig. Plattan i mattan bara och ligg som en slimmad ål i kurvorna – känn asfalten rusa under däcken!