Bilvård i Arvika

Rengöringsmedel för fordon

Många är de som är rädda om sina fordon och som tar hand om dem som om de vore bebisar. BIOkleen erbjuder högkvalitativa rengöringsmedel för exempelvis bilar och lastbilar som behöver en rejäl tvätt. Du kan välja mellan alkaliska, petroleumbaserade, mikroemulsion och övriga medel beroende på just dina behov. I vissa miljöer blir fordonen smutsigare än i andra och det beror också på vilken typ du har.

Välj rätt rengöringsmedel för rätt sak

Ett fordon består av flera delar och det du använder på lacken kanske inte ska användas på fälgarna. Därför är det viktigt att du läser på om vilken användning de specifika rengöringsmedlen har för att biltvätten ska bli lyckad. En bil kan behöva tvättas med ett medel som löser såväl olja och fett som bromsdamm. Du behöver därmed ett kraftigt rengöringsmedel som ändå är skonsamt för lacken.

Håll bilen ren

Med rätt rengöringsmedel för fordon är det inte svårt att hålla bilen, motorcykeln eller lastbilen ren. Det är också klokt att välja miljöanpassade produkter som trots att de är kraftfulla även är skonsamma mot vår miljö. På så sätt kan du rengöra dina fordon på ett effektivt sätt utan att få dåligt samvete. Tänk på att ditt fordon även behöver grundlig rengöring på insidan med jämna mellanrum.